Puhdas vesi on tärkeää nyt
ja vielä tärkeämpää se on tulevaisuudessa.
Haluamme olla tavoittamassa tuota päämäärää
yhteistyössä teidän kanssanne.

Asiakas / UPM Kymin tehtaan lietteenkäsittely halusi puolueettoman asiantuntija-arvioinnin käytössä olevasta lietteenkäsittelypolymeerista ja sen toimivuudesta. Provenor toteutti hankkeen seuraavasti:

 

1. Aluksi suoritettiin kattava kartoitus ja analysointi keräämällä tietoa sekä tekemällä laboratoriokokeita lietteenkäsittelypolymeerilla. Testit saatiin suoritettua kahdessa päivässä.

 

2. Saatujen tulosten ja suositusten perusteella asiakas suoritti kuukauden lietepolymeeri-koeajon kilpailevalla tuotteella, ja koeajon aikana provenor suoritti vertailutestejä eri ajanjaksoilla. Näin toteutettuna saatiin riittävästi tietoa koeajotulosten vertaamiseksi. Koejakson seurantaan ja testeihin kului aikaa kaksi työpäivää.

 

Kartoituksen, testien ja koeajon tuloksena asiakas otti käyttöön toisen lietteenkäsittely-polymeerin, joka toimi lietteenkäsittelyssä tehokkaasti ja aiempaa selvästi pienemmällä polymeerin kulutuksella ja puhdisti suodosvedet huomattavasti puhtaammiksi. Yhteensä tarvittava työmäärä kokonaisuudelle oli 2+2 työpäivää.

 

 


« Takaisin

Ajankohtaista

1. huhtikuuta 2013
Provenorin perustaja Jukka Pykäläinen on suorittanut Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon 20.3.2013
Lue Lisää

1.syyskuuta 2012
Provenorin Jukka Pykäläinen on valittu Exbio-hankkeen ohjausryhmään
Lue Lisää